Jonge Belg scoort allereerste goal voor nieuwe club... in Europa: "Kan niet wachten om meer te zien"

Donderdagavond was er het duel tussen Stade Rennes en Shaktar Donetsk. In de heenmatch werd het 2-1 voor de Oekraïners. Na 90 minuten spelen stond het 1-0 en kwamen er dus verlengingen. De Fransen gingen uiteindelijk onderuit in de strafschoppenreeks na een gemiste strafschop van Jérémy Doku. Bij Rennes mocht Ibrahim Salah, de JPL-revelatie van dit seizoen, invallen aan de start van de verlenging. Hij verkaste afgelopen transferperiode van KAA Gent naar Rennes. Tien minuten na zijn invalbeurt scoorde hij de 2-0 en kon hij rekenen op heel wat lof van de Fransen. Wij bij Voetbalflitsen hebben enkele tweets op een rijtje gezet.

Ibrahim Salah vs Shaktar Donetsk

"Zondag vernietigen we Nantes. Denk je dat Doku goed genoeg was in deze wedstrijd? Toko werd eindelijk gelanceerd, Salah laat zien dat hij een toekomstig talent is"

"Aan de andere kant ziet de kleine Salah er interessant uit, we kunnen niet wachten om hem als sterkhouder te zien"

"Mijn enige voldoening deze avond is Doku en Salah"

"Salah lijkt een goede mentaliteit te hebben. Ik herken een speler die zal slagen"

"Salah lijkt erg gemotiveerd om mee te groeien met deze club. Dat is leuk"

"Ik vind deze Salah leuk... kan niet wachten om meer te zien"

"Ik kende deze Salah niet van Rennes, maar ik ben blij hem te leren kennen. Wat een speler"

De 2-0 van Rennes was een doelpunt van Belgische makelij. Jérémy Doku met een knappe assist voor de inkomende Ibrahim Salah. Uiteindelijk verloren de Fransen op strafschoppen en liggen ze uit de Europa League.