Jonge Belg bevestigt interesse van Club Brugge, maar: "Ik ben supporter van Antwerp"

Ken jij Koni De Winter al? De 19-jarige Belgische verdediger komt uit voor de beloften van Juventus, waar hij afgelopen oefencampagne zelf mocht meespelen met de A-ploeg. De Winter is ook Belgisch jeugdinternational en stond vorige zomer in de belangstelling van Club Brugge. Zij zochten een opvolger voor Odilon Kossounou.

Koni De Winter

De Winter heeft dinsdag in Het Nieuwsblad toegegeven dat er interesse was. "Er was deze zomer interesse van Club Brugge, maar het is niet tot een akkoord gekomen tussen de clubs", klinkt het. Juventus vraagt tegenwoordig zo'n 15 miljoen euro voor de beloftevolle verdediger. "Ik wil een mix van Bonucci, Chiellini en De Ligt worden", klinkt het ambitieus.

Antwerp

De Belgische ploeg die de meeste kansen lijkt te hebben om hem ooit binnen te halen, lijkt Royal Antwerp FC. De Winter is grote fan van The Great Old. "In het Belgische voetbal ben ik supporter van Antwerp. Het is de club van mijn stad. Ik heb ook vrienden die supporter zijn. Toen ik jong was, ging ik zelf wel eens kijken op De Bosuil, maar toen speelde de club nog in tweede klasse. Ondertussen is er veel veranderd. Of ze ooit al naar mij geïnformeerd hebben? Niet dat ik weet?", besluit Koni De Winter. De verdediger werd wel opgeleid bij Zulte Waregem die hem vervolgens liet vertrekken naar Italië. Op Transfermarkt wordt zijn waarde rond de 400 duizend euro geschat.

koni de winter juventus

Ook interessant