Antwerp-fans FURIEUS op één speler na onwaarschijnlijke 2-3 nederlaag in UCL: "Wat doe je?!"

Een historische, maar erg pijnlijke avond voor Antwerp in de Champions League. Woensdagavond verloor Antwerp met 2-3 in eigen huis tegen Shakhtar Donetsk uit Oekraïne. Door een uitstekende eerste helft met twee assists, kon Arthur Vermeeren op heel wat internationale aandacht rekenen. Na de eerste helft leek de wedstrijd al gespeeld, want Shakhtar kwam er amper aan te pas. In de tweede helft keerde de partij volledig en scoorden de Oekraïners ook na amper drie minuten. Het was een rommelige goal, maar veel fans zien toch doelman Butez zwaar in de fout gaan. Even later kreeg Butez de gelijkmaker en kort erna ook de 2-3 binnen. Vooral die laatste was een onwaarschijnlijke blunder van de doelman. De Antwerp-fans waren erg boos op hem voor zijn flater, en lieten dit ook duidelijk blijken op sociale media. In het absolute slot miste Alderweireld nog een penalty. Wij verzamelden de beste tweets.