Anderlecht-fans ERGEREN ZICH DOOD aan 1 speler na 0-1 bij rust: "Wat een amateur"

Na de veelbesproken Club Brugge-Antwerp, was Anderlecht-Genk de derde wedstrijd van de dag in de Jupiler PRo League. Na 45 minuten spelen tussen Anderlecht en KRC Genk stond er een 0-1 voorsprong op het scorebord voor de bezoekers. Die ruststand was vooral de schuld van één speler volgens de supporters van Anderlecht. Ndiaye viel volgens hen helemaal door de mand. Zij waren niet de enigen die dat dachten, want ook Veldman zag dat en hij greep meteen in. Na 35 minuten werd hij naar de kant gehaald en viel Murillo in.