Engelse fans LYRISCH over ex-JPL-speler na assist en zoveelste topprestatie: "What a player!"

In Engeland werd zaterdagnamiddag de elfde speeldag van het Championship seizoen, de tweede klasse, afgewerkt. Er kwamen enkele bekende gezichten in actie, waarvan één in het middenveld van middenmoter Millwall. Casper De Norre maakte deze zomer tot ieders verbazing de overstap naar Engeland na drie seizoenen bij OH Leuven.

De Norre vs Hull City

Hij stond voor de achtste keer aan de aftrap bij de The Lions en speelde opnieuw een uitstekende wedstrijd. Na acht minuten kwam Millwall op voorsprong, maar voor het halfuur was de wedstrijd omgedraaid en leidde Hull City. In de tweede helft wist Millwall de gelijkmaker te scoren met De Norre als aangever. Bij zijn debuut waren de fans ook al erg enthousiast over de versterking op hun middenveld. Voetbalflitsen zette enkele reacties op een rijtje:

"De Norre zal hier niet lang spelen, wat een speler." 

"De Norre is een geweldige speler"

"Verbazingwekkend dat er mensen zijn die De Norre niet waarderen"

"Wat een speler hebben we in Casper De Norre, hij breekt het spel goed open en is altijd op zoek naar die bal naar voren."

"De Norre is één van de beste middenvelders die we in jaren hebben gehad."

"De Norre en Saville is echt het droommiddenveld. We moeten ze beiden laten starten na de onderbreking, zonder enige twijfel"

"Kan niet geloven hoe goed De Norre is."

Hieronder zie je dat De Norre niet enkel assists kan geven, maar af en toe ook eens een raket verstuurd:

Ook interessant