Jonge, onbekende en talentvolle Belg mag vertrekken bij Feyenoord: straks in de JPL?

Ken jij Francesco Antonucci al? De Belgische middenvelder is amper 22 jaar oud en komt sinds 2020 uit voor Feyenoord. Daar mag hij echter alweer vertrekken. Antonucci is een aanvallende middenvelder met een marktwaarde van 1,7 miljoen euro.

Francesco Antonucci

Echte voetbalkenners zullen zijn naam wellicht al gehoord hebben. Antonucci is een ex-Belgisch-jeugdinternational en kwam nog uit voor de jeugd van Charleroi, Anderlecht en Ajax. In 2017 trok hij op amper 18-jarige leeftijd naar AS Monaco voor zo'n 2,5 miljoen euro. Hij stond gekend als een groot talent en dat liet hij ook blijken op huurbasis bij FC Volendam. Bij de Nederlandse tweedeklasser was hij goed voor 15 goals en 17 assists in 53 wedstrijden. Bij Feyenoord kon hij het echter niet waarmaken.

Jupiler Pro League

Antonucci is op de transferlijst gezet en de kans is groot dat hij komende winter al wordt verhuurd of verkocht. In het verleden toonden Belgische topclubs al interesse. Het zou ons niet verbazen moest hij binnenkort in de Belgische competitie spelen. Wie weet is hij zelfs een toekomstige Rode Duivel. Met zijn 22 jaar kan zijn carrière namelijk nog alle kanten uit.

efrancesco antonucci