Club-fans FURIEUS na afgekeurd doelpunt in 0-0 tegen Westerlo: "Clear error mag vuilbak in!"

Zaterdagavond speelde Club Brugge na een uiterst boeiende wedstrijd 0-0 gelijk tegen Westerlo. Ondanks genoeg kansen en een hoog tempo wist Club niet te scoren. Wel zat het niet mee voor de Bruggelingen: twee penaltyfases in de eerste helft werden niet gezien door de arbitrage, ze stootten op een uitstekende Bolat, en in de tweede helft werd een gegeven doelpunt van Jutgla nog afgekeurd door de VAR aan de hand van dubieuze beelden. Club-huurling Maxim De Cuyper redde een bal op de lijn (of niet?), maar ref D'hondt gaf toch aan dat de bal over de lijn was. Kort erna keurde de VAR de goal toch af, maar duidelijke beelden waren er niet. Twitter ontplofte, wij verzamelden de opvallendste tweets.