Ex-JPL-sterkhouder pakt uit met doodschop in 1-1 vs Juve, maar krijgt geen rood (VIDEO)

Vrijdagavond kreeg Genoa Juventus over de vloer. De club van Koni de Winter hield de Oude Dame op een 1-1 gelijkspel, maar er ging ook veel aandacht uit naar de smerige overtreding van Ruslan Malinovskyi op de 18-jarige Turk Kenan Yildiz, die pas in minuut 88 zijn opwachting maakte. Tot ieders verbazing kreeg de 30-jarige Oekraïner geen rode kaart onder de neus geschoven van de scheidsrechter.

Ruslan Malinovskyi vs Juventus

Federico Chiesa zette nog voor het halfuur een strafschop om, maar drie minuten na rust hing Albert Gudmundsson de bordjes alweer gelijk. De nummer veertien in het klassement behaalde zo een onverhoopt punt tegen de nummer twee, maar de degradatiezorgen zijn nog altijd niet veraf...