Fabio Silva nu echt op weg naar Anderlecht ... Engelse fans hebben DUIDELIJKE mening over hem!

Niet alleen Club Brugge is bijzonder actief op de transfermarkt, ook bij Anderlecht blijven ze allerminst bij de pakken zitten. Zirkzee en Kouamé zijn vertrokken, terwijl Esposito reeds de ploeg kwam versterken. Paars-wit wilde er nog een extra aanvaller bij en slaagde daarin door Fabio Silva te huren van Wolverhampton, zijn komst werd dinsdagmiddag aangekondigd. Felice Mazzu gaf eerder al aan kampioen te willen worden met Anderlecht. Fabio Silva werd in 2020 door Wolverhampton gekocht voor €40 miljoen. Straf!

Fabio Silva Wolverhampton Anderlecht

Silva staat in Portugal al jaren te boek als een gigantisch talent. In 2019 debuteerde hij bij het eerste elftal van FC Porto aan 17-jarige leeftijd, nadat hij furore had gemaakt in de UEFA Youth League. Wolverhampton speelde er snel op in en betaalde een jaar later maar liefst €40 miljoen voor z'n diensten. Hij speelde nu al 62 matchen voor The Wolves, waarin hij vier keer scoorde en zes assists gaf. Silva verlengde zijn contract wel nog met één jaar bij Wolves vooraleer op huurbasis te vertrekken naar Neerpede. Zeker een kanshebber om topschutter te worden!

Reacties Engelse fans

Opvallend: de Engelse fans zijn niet enorm enthousiast over de jonge Portugees. Ze vinden dat hij voor teveel geld werd aangekocht en noemen hem een flop. Benieuwd of hij dat bij Anderlecht kan rechtzetten. Voetbalflitsen bundelde alvast enkele tweets van Engelse fans:

"Wat een verspilling van 35 miljoen pond. Wolves zou moeten beschaamd zijn!"

"Premier League is zo zwaar voor hem. Hij is zo vroeg verkocht door Porto" 

"De grootste flop waar niemand over spreekt" 

"Meest overschatte speler van afgelopen seizoen" 

"Ik zie hem floppen om eerlijk te zijn" 

"Deze jongen speelde niet echt goed bij Wolves, hopelijk komt hij beter terug" 

"Deze aankoop was zeker een soort van geldvernietiging, hij speelde een handvol professionele matchen en Wolves betaalde 35 miljoen pond"

"Hij is beneden gemiddeld" 

"Ik hoop dat hij zijn vorm terugvindt en zijn potentieel realiseert. Hij had echt een moeilijke tijd in Engeland" 

"Hij is heel slecht en het feit dat Wolves 35 miljoen pond uitgaf, wordt te weinig over gepraat, maar nu kan hij tenminste voor een grote club spelen. Het beste Fabio" 

Fabio Silva scoorde al in de Premier League: