KVM-fans hebben verrassende mening over 'ontslag' Defour, maar hebben al 'nieuwe' job in petto

Steven Defour is niet langer coach van KV Mechelen. In onderling overleg met het bestuur werd beslist dat er een einde kwam aan hun samenwerking. Van een echt ontslag is dus geen sprake, maar het is wel een feit dat dit het gevolg is van enkele zwakke prestaties. Malinwa verkeert in een slechte vorm, want ze sprokkelden de laatste weken weinig punten in de Jupiler Pro League en werden ook pijnlijk uitgeschakeld in de Croky Cup door Royal Knokke FC.

Steven Defour exit KV Mechelen

Hoewel de exit er zat aan te komen, vinden de KVM-fans het zéér spijtig dat 'boegbeeld' Steven Defour niet langer hoofdcoach is. Zij leggen de schuld van de dramatische prestaties eerder bij het bestuur én de spelers. Iets wat je eigenlijk maar weinig ziet na dergelijke dramatische uitslagen. Bij KVC Westerlo vragen ze dan wel weer om een ontslag van hun coach. Lees even met ons mee: 

Als het van de fans afhangt, mag Steven Defour terugkeren naar de podcast '90 Minutes'. Daar maakte hij destijds een goede indruk en werd hij vervangen door Daan Heymans. Het zou dus goed kunnen dat Defour niet lang zonder werk zal zitten...