Wist jij dit al? Zlatan Ibrahimovic loopt met deze INDRUKWEKKENDE tattoo op zijn rug rond

Zlatan Ibrahimovic denkt nog niet aan stoppen. De Zweedse aanvaller is er ondertussen 40, maar heeft nog altijd een marktwaarde van drie miljoen euro en werd onlangs kampioen met AC Milan. Momenteel ligt hij in de lappenmand, maar een jaartje erbij zou hij wel nog zien zitten. Zeker omdat de Milaneze opnieuw in de Champions League aantreden, inclusief Alexis Saelemaekers.

Zlatan Ibrahimovic tattoo

Ibrahimovic, het blijft natuurlijk een opvallend en interessant figuur. Hij is nooit schuw van een uitdagende uitspraak en steelt heel vaak de show. Zo ook op vlak van tattoos. Veel mensen weten wellicht nog niet dat hij op zijn rug een indrukwekkende tatoeage van een leeuw heeft staan. Ibra heeft de tattoo al staan sinds 2018, maar op het voetbalveld is dat uiteraard zelden te zien. De ene zal het mooier vinden dan de ander, maar het blijft wel indrukwekkend! Ook Thibaut Courtois heeft een opvallende tattoo staan.

Hongersnood

Zlatan Ibrahimovic heeft natuurlijk veel meer dan deze ene, indrukwekkende tattoo. De Zweedse krijger staat vol van de tatoeages, maar doet dat natuurlijk altijd met een betekenis. Zo zette hij ooit een tattoo om aandacht te vragen voor 805 miljoen mensen, waaronder twee miljoen kinderen, die in hongersnood leven. Hij zette namen van dergelijke mensen op zijn lichaam, en trok zijn shirt uit toen hij destijds met PSG scoorde tegen Caen. Een prachtig mens!