Ex-speler stemt fans tevreden: "Kinderen hebben sjaal van Union, maar supporteren nog voor Club"

Karel Geraerts speelde in de jeugd al bij Club Brugge, en hij schopte het ook tot het eerste team. Het had wel een passage bij Sporting Lokeren en Standard nodig voordat hij echt een vaste waarde werd bij Club Brugge. In totaal speelde hij 165 wedstrijden voor Club Brugge en dat met twintig doelpunten voor de ex-middenvelder.

Karel Geraerts

Momenteel is hij assistent van Felice Mazzu bij JPL-revelatie Union. Sinds 2019 zit hij er op de Brusselse banken en hij beleeft echt een sprookje. Met een zeer knappe 37 op 51 zijn ze de fiere leider in Eerste Klasse momenteel, wie had dat kunnen voorspellen?

Zijn kinderen

In Het Nieuwsblad werd hij geïnterviewd er werd de vraag aan hem gesteld of zijn kinderen ook grote fans zijn van Union. "Ze hebben allemaal een sjaal van Union en leven mee. Dat was vorig seizoen in 1B ook al, maar we zitten niet altijd op dezelfde lijn. Mijn zonen Yesse en Vince en mijn pluszoontje Jerome supporteren ook voor Club. Zoon Xem is dan weer voor Cercle. Alleen Amelié, mijn plusdochter, is een pure fan van mij", vertelde Karel Geraerts.

karel geraerts union club brugge

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link