Ooit €41M waard en deze zomer bijna van Club: 33-jarige spits heeft eindelijk nieuwe club gevonden

De 33-jarige Andy Carroll legde deze zomer medische testen af bij Club Brugge. De voormalige Engelse international zat zonder club, waardoor blauw-zwart hem transfervrij kon oppikken. Club haakte echter af en koos voor Cyle Larin en Roman Yaremchuk als nieuwe aanvallers. Carroll heeft nu wel een nieuwe club gevonden, namelijk zijn ex-ploeg Reading. In de Engelse Tweede Klasse moet hij zijn torinstinct opnieuw bovenhalen.

Andy Carroll

Carroll is natuurlijk geen onbekende naam. De boomlange spits maakte in 2011 de overstap van Newcastle United naar Liverpool voor een astronomisch bedrag van 41 miljoen euro. Na zijn vertrek bij West Ham in 2019 speelde hij nog voor Newcastle United, Reading en West Bromwich Albion, maar bij die clubs sukkelde hij met verschillende blessures en echt veel speeltijd kreeg hij niet meer. Op Twitter lieten de fans van Club Brugge blijken dat ze niet echt uitkeken naar de komst van Andy Carroll, en zo geschiedde. Club Brugge zond Carroll meteen terug door.

Club Brugge-fans

Wereldgoals

De boomlange ex-speler van onder ander Newcastle United en Liverpool staat gekend voor fantastische doelpunten. Zo scoorde hij in zijn periode bij Reading twee wereldgoals in één wedstrijd, maar jammer genoeg werden beide doelpunten afgekeurd. Geniet hieronder mee van de heerlijke doelpunten! 

Ook interessant