Throwback: Knotsgekke Dinamo Kiev-Club eindigt op 3-3, twee rode kaarten en veel late goals (VIDEO)

Anderhalf jaar geleden ongeveer stonden Dinamo Kiev en Club Brugge al eens tegenover elkaar in een kwalificatiematch in de voorrondes van de Champions League. De heenmatch eindigde op 1-0 voor Blauw-Zwart. Dit was een knotsgekke wedstrijd waarin 2 rode kaarten vielen en beide ploegen 3 keer scoorden. De eindstand toen was 3-3, herbeleef hier de beelden van deze match.

Knotsgekke wedstrijd

Er vielen maar liefst 3 goals in de laatste 10 minuten (extra tijd ingerekend) van de match. Ruud Vormer was toen de verlosser door de 2-2 in de 88ste minuut te scoren. Toch was het nog bibberen wanneer Mechele in de 93ste minuut een owngoal maakte. Loïs Openda nam de laatste Brugse twijfel weg door in de 95ste minuut de 3-3 te scoren.