Belgische fans zijn het allemaal eens na pijnlijke eerste helft van Antwerp vs Barcelona...

Om 21u was het eindelijk zover. Voor het eerst sinds het seizoen 1957/58 mag Royal Antwerp nog eens wedstrijden spelen in de Champions League, toen Europacup I zonder groepsfase. De eerste tegenstander is niet de minste: FC Barcelona. De vijfvoudige winnaar van 'de beker met de grote oren' kwam na tien minuten op een 1-0 voorsprong via João Félix. Enkele minuten later maakte Robert Lewandowski er 2-0 van. De voorzet van Raphinha vloog via Bataille binnen en zo stond het na 22 minuten 3-0 voor de Blaugrana. De Antwerp-fans zullen niet tevreden zijn met deze ruststand, maar vele fans van andere Belgische clubs vonden het wel grappig. Voetbalflitsen zette enkele reacties op een rijtje: