Oostenrijk-ster geeft Jérémy Doku opvallende nieuwe rating op EA Sports FC na #OOSBEL (VIDEO)

Vrijdagavond namen de Rode Duivels het op tegen Oostenrijk in een wedstrijd die voor de winnaar EK-kwalificatie betekende. België leidde met 0-1 aan de rust en wist die voorsprong in de tweede helft uit te breiden naar 0-3. Mede door de rode kaart voor Amadou Onana kwamen de Oostenrijkers nog erg dicht bij een comeback, maar uiteindelijk trokken de Rode Duivels een 2-3 overwinning over de streep. Jérémy Doku kreeg na de wedstrijd veel lof voor zijn talrijke individuele acties, waaronder van de tegenstander zelf!

Oostenrijkers over Doku

Dodi Lukébakio scoorde twee goals, maar het was vooral Jérémy Doku die na Oostenrijk-België bejubeld werd. In een interview na de wedstrijd werd Oostenrijk-middenvelder Christoph Baumgartner gevraagd of hij het eens is met de rating van Doku op EA Sports FC. Volgens hem zijn vooral de beweeglijkheid en fysieke kwaliteiten van de City-winger te laag. Baumgartner pleit voor ratings van 99 en 90 in respectievelijke categorieën. Misschien moet EA de ratings van de jonge Belg toch eens herzien...

Bekijk hieronder het interview van Oostenrijk-middenvelders Baumgartner en Schlager over Doku: