Wie is Jarno Bertho, voetbaljournalist van VTM Nieuws?

De Belgische voetbalwereld kent tal van knappe koppen. De ene is echter niet zo bekend als de andere. Een van dé opkomende namen van de laatste jaren is Jarno Bertho, voetbaljournalist van VTM. Leer de man hieronder wat beter kennen.

Wie is Jarno Bertho VTM?

Wie vaak kijkt naar het nieuws op VTM, zal de naam en het gezicht van Jarno Bertho ongetwijfeld al meermaals zien passeren hebben. De man afkomstig uit Tongeren voorziet er al enkele jaren de verslaggeving rond alles wat met voetbal te maken heeft. Zowel tijdens wedstrijden van de Rode Duivels als avondjes Champions League is hij geregeld de journalist ter plekke. 

Jarno Bertho Twitter en opleiding

Jarno Bertho mag dan een redelijk 'nieuw' gezicht zijn in de mediawereld, toch heeft hij al aardig wat watertjes doorzwommen. Bertho studeerde aan de HUB en vervolgens ook aan de KU Leuven. Hij werkte in het verleden voor Sport/Voetbalmagazine en Sporza en was ook al redacteur bij Stadion. Dezer dagen is hij dus journalist bij VTM Nieuws. Voetbalfans die actief zijn op Twitter zullen Jarno Bertho wellcht kennen als de man die met de regelmaat van de klok opvallende voetbalweetjes tweet.