Serieuze verrassing: best bekeken Extra Time-aflevering ooit lokte maar liefst 446.724 kijkers

Extra Time was maandagavond toe aan haar 500ste aflevering, best knap van Filip Joos & co. Je kan je natuurlijk afvragen wat de beste aflevering ooit was van de voetbaltalkshow, of met andere woorden: welke aflevering had de meeste kijkcijfers? In al die jaren is er natuurlijk veel gebeurd, maar toch staat een vrij verrassende aflevering bovenin. Namelijk deze met Beerschot-voorzitter Patrick Vanoppen op 10 december 2012.

Patrick Vanoppen Extra Time

Op maandag 10 december 2012 stemden maar liefst 446.724 mensen af op Extra Time met Frank Raes en Filip Joos. De 'special guest' was toen Patrick Vanoppen, de toenmalige Beerschot-voorzitter die stevig onder vuur lag na een recente Panorama-reportage. Daar kwam namelijk zwart geld in het voetbal aan bod waar Beerschot ook als eersteklasser werd genoemd. Daarnaast moest men op het Kiel dat seizoen ook vechten tegen degradatie na onder meer een 1-7 vernedering tegen Club Brugge. De andere gasten in de aflevering waren Peter Vandenbempt en Jan Boskamp. Tot op de dag van vandaag is dit de beste Extra Time-aflevering ooit!

Destijds werden de gasten in Extra Time nog via Facebook aangekondigd:

Tifo Steven Defour Standard-Anderlecht

Er zijn natuurlijk nog enkele aflevering die zeer goed bekeken werden. Denk bijvoorbeeld aan de 'extra' Extra Time-aflevering van 26 februari 2018 waar kersvers Anderlecht-voorzitter Marc Coucke te gast was. Met een marktaandeel van 22,7% werd toen een record geboekt. Er keken die dag maar liefst 369.004 naar het Canvas-programma. Een andere aflevering die het ook zeer goed deed, was deze met de heisa rond de tifo van het afgehakte hoofd van Steven Defour. Daags na Standard-Anderlecht keken toen 389.979 kijkers naar Extra Time.