Belangrijk! Op deze Vlaamse zender kan je vanavond gratis naar Lille-Chelsea kijken

Woensdagavond spelen Lille en Chelsea hun terugwedstrijd in de achtste finale van de Champions League. In de heenwedstrijd won Chelsea met 2-0 na doelpunten van Kai Havertz en Christian Pulisic. Het wordt een moeilijke opdracht voor het Lille van Jonathan David en Amadou Onana om de 2-0 achterstand op te halen. Hopelijk krijgt Romelu Lukaku nog eens speelminuten in de Champions League, nadat hij in de heenwedstrijd zelfs niet mocht invallen bij Chelsea.

Lillle-Chelsea op Vlaamse zender te zien

Wie de affiche tussen Lille en Chelsea live wil volgen, kan terecht bij VTM2. Vanaf 20u35 beginnen zij met hun voorbeschouwing op de wedstrijd, die om 21 uur begint. Voor zij die liever Franstalig commentaar hebben, kan je terecht bij het Waalse Club RTL. Proximus-abonnees kunnen uiteraard de wedstrijd gewoon volgen op Proximus Pickx

Juventus-Villarreal

Juventus-Villarreal is de andere affiche in de achtste finale van de Champions League die woensdagavond wordt gespeeld. De heenwedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel na doelpunten van Dusan Vlahovic en Dani Parejo. Als je naar deze affiche wil kijken, kan dat enkel als je Proximus-abonnee bent en dan kan je kijken op Proximus Pickx.