Kan Antwerp stunten op eerste speeldag in de Jupiler Pro League?

Antwerp en Anderlecht trappen het Belgisch voetbalseizoen op gang. The Great Old maakt zijn comeback op het hoogste niveau na 13 seizoen. Voor een uitverkochte ‘Bosuil’ mag Antwerp het opnemen tegen landskampioen Anderlecht.

Antwerp trok, voor het eerste seizoen in eerste klasse in 13 jaar tijd, Lazlo Bolöni aan. Hij volgt Wim Dedecker op als coach van RAFC. In de voorbereiding speelde Antwerp tegen kleinere tegenstanders en deze wedstrijden won het allemaal. Enkel STVV was een tegenstander van gelijk formaat. Deze wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Anderlecht won vorige week de supercup tegen Zulte Waregem en lijkt klaar te zijn voor de competitiestart. In de voorbereiding werd tegen lager geklasseerde teams gewonnen. Anderlecht speelde wel tegen Salzburg, een club van Champions League-niveau, en daar ging paars-wit met 4-1 de boot in.

Wij denken dat Antwerp een wedstrijd op het scherpst van de snee zal spelen met veel drang naar voor. Daarnaast heeft Anderlecht het traditioneel moeilijk in een openingswedstrijd op verplaatsing als landskampioen. Daarom vinden wij “dubbele kans Antwerp” de ideale gok met een Circus-notering van 2.25.

Haast je dus snel naar de site van Circus en plaats een weddenschap op de wedstrijd tussen Antwerp en Anderlecht in de Jupiler Pro League. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Circus erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Circus.be !