Arnar Vidarsson: “Terugkeren naar Lokeren-Temse? Heel graag zelfs!”

Sporting Lokeren werd enkele maanden geleden failliet verklaard. De Wase club heeft een nieuwe doorstart genomen in tweede amateur, onder de nieuwe fusieclub SC Lokeren-Temse. Voormalig speler en ex-coach Arnar Vidarsson volgt het nieuwe project op. Als de kans zich ooit voordoet, wil hij graag ook nog iets betekenen voor zijn ex-club.

“Zeg nooit nooit”, vertelt Vidarsson in het lokale magazine Gezoârde. “Ze hoeven daarvoor zelfs niet terug naar professioneel voetbal, ook in de amateurklasse kan dat toch? Kijk, ik heb één gouden regel: Als er iemand interesse heeft in jou moet je altijd gaan praten.  Het kan zijn dat mensen een interessant verhaal hebben voor jou, waarom zou je het geen kans geven?”

Bondscoach

“Op dit moment is het niet aan de orde. (Vidarsson tekende zo pas een contract als nieuwe bondscoach van IJsland). Ik heb momenteel een job die ik graag doe en voor mij heel interessant is, maar wie weet. Binnen 2 jaar? Binnen 5 jaar? Binnen 10 jaar? Graag zelfs! Het zou me plezier doen om nog iets te kunnen betekenen voor Sporting Lokeren.”