THROWBACKS: Mignolet maakt Ronaldo belachelijk met héérlijke dribbel én scoort in 2e klasse (VIDEO)

Simon Mignolet werd woensdagavond met ruime voorsprong verkozen tot de nieuwe Gouden Schoen. De 34-jarige doelman van Club Brugge haalde het met meer dan het dubbele van de punten van de nummer twee Casper Nielsen. Niemand die voor aanvang van de uitreiking twijfelde wie de uiteindelijke winnaar zou worden. Wij zagen onze kans schoon om even onderstaande beelden van Simon Mignolet van onder het stof te halen. Twee leuke throwbacks!

Mignolet maakt Ronaldo belachelijk tijdens CL-wedstrijd

In de CL-wedstrijd tussen Liverpool en Real Madrid in 2014 maakte Simon Mignolet Cristiano Ronaldo helemaal belachelijk. Wanneer Mignolet Ronaldo op zich ziet afstormen, gaat de Belgische doelman doodleuk aan het dribbelen. Ronaldo was wel degene die het laatste lachte, want de Koninklijke wonnen de wedstrijd met 0-3. 

Mignolet scoort vanop de stip in 2e klasse tegen Ronse

Simon Mignolet is van vele markten thuis, want ook scoren kan hij. In 2009, toen STVV nog actief was in de Belgische Tweede Klasse, namen de Limburgers het op tegen Ronse. In een spectaculaire wedstrijd die op 1-5 eindigde, scoorde Mignolet het laatste doelpunt vanop de stip. En of hij daar blij mee was... 

Ook interessant