YESSS! Real Madrid komt met uitstekend nieuws voor Hazard met oog op WK in Qatar

Real Madrid gaat samenwerken met Lieven Maesschalck. De Belgische kinesitherapeut zal op regelmatige basis naar de Spaanse hoofdstad afreizen om de medische staf van Real Madrid bij te staan. Hij staat wereldwijd bekend als één van de besten in zijn vakgebied. Lieven Maesschalck heeft al veel aanbiedingen gekregen om bij een club aan te slag te gaan, maar hij wil graag zijn onafhankelijkheid behouden. Vandaar dat het bij een samenwerking blijft.

Lieven Maesschalk

De Belgen bij Real, Eden Hazard en Thibaut Courtois, zijn grote fan van het werk van Lieven Maesschalck. Zo ging Hazard al bij Lieven en zijn team langs om zijn recente blessures te laten behandelen. Alles gebeurt in overleg met de medische staf van Real Madrid. Ook andere Real-spelers hebben vertrouwen in Lieven Maesschalck zo blijkt.

Sinds de komst van Hazard bij Real Madrid in 2019 heeft de Rode Duivel al 38 matchen gemist door acht verschillende blessures. Als hij dan toch fit is, wordt hij vooral gebruikt als invaller of mag hij zelfs helemaal niet spelen omdat er wordt gevreesd dat zijn lichaam de hoge intensiteit niet aankan. Hopelijk kan Lieven hier verandering in brengen. Toch een beetje goed nieuws