Thomas Meunier onder de indruk van Club Brugge: "Ze zouden hier top 3 spelen"

Club Brugge neemt het dinsdagavond op tegen PSG. Dat betekent de terugkeer van Thomas Meunier op Jan Breydel. In het kader van deze wedstrijd interviewde de krant hem. Het is duidelijk: PSG is gewaarschuwd.

"We zijn op onze hoede voor Club, want het wordt niet simpel. Ik heb gezien hoe lastig Club het Real Madrid heeft gemaakt. Met telkens één van hun snelle spitsen die tegen de zijlijn plakte en goed in de ruimte dook. Daaraan zie je dat Philippe dúrft. Echt waar, zijn tactiek op Real was magnifiek. Nu, het verbaasde me eigenlijk niet. Philippe Clement is een genie. Hij is de toekomst onder de Belgische coaches.”, aldus Meunier.

Straffer nog: volgens de Rode Duivel zou Club meedraaien in de top 3 van de Franse competitie. "De sterkte van Club is hun evenwicht en stabiliteit. De grote ploegen in Frankrijk hebben dat minder. Lyon staat tegenwoordig veertiende, Marseille achtste en Lille vijfde. Club zou top 3 spelen in de Ligue 1 en zich zo plaatsen voor de Champions League.”, besluit hij.