TOPTRANSFER? Deze 4 topclubs trekken ZWAAR aan de mouw van De Ketelaere

Belofte van het jaar, derde bij de Gouden Schoen en een marktwaarde van om en bij de 25 miljoen. Charles De Ketelaere is hét goudhaantje van Club Brugge en wil hem dan ook niet zomaar laten gaan. Toch trekken enkele Europese topclubs nu al zwaar aan de mouwen van CDK. Onder meer Leicester City, AC Milan, Atalanta Bergamo en Napoli zouden interesse tonen in de 20-jarige aanvaller van Club.

Charles De Ketelaere

CDK is nog maar twintig jaar, heeft ondertusen al enkele seizoenen bij de eerste ploeg van Club Brugge achter de rug en heeft ook al 4 caps bij de Rode Duivels op zak. Door zijn aanvallende impulsen en multi-inzetbaarheid is hij van goudwaarde voor Club. Het zal dan ook niemand verbazen dat de grote Europese clubs steeds meer interesse beginnen tonen. 

Leicester City

Een van de geïntereseerde clubs is Leicester City. De Engelse club heeft al langere tijd interesse en bewees al eerder dat het wel houdt van jong Belgisch talent. Momenteel staan Youri Tielemans en Timothy Castagne op de loonboeken van Leicester. Ook Dennis Praet is nog eigendom van de Engelse club, maar is momenteel verhuurd aan het Italiaanse Torino. Wat in het nadeel speelt van Leicester is dat het momenteel twaalfde staat en dat het er dus niet naar uitziet dat het Europees voetbal zal spelen volgend jaar. NIet getreurd voor CDK, die ook nog interesse geniet van andere Euroese topsclubs die wel nog uitzicht hebben op Europees voetbal.

De ketelaere Leicester

De Ketelaere Napoli

De Ketelaere AC MIlan

De Ketelaere Atalanta