KASSA KASSA! betFIRST-speler uit Namen kiest voor 15.528 euro cash-out

Een inwoner van Namen koos eieren voor zijn of haar geld door een 8-voudige weddenschap vroegtijdig uit te betalen bij betFIRST met nog één wedstrijd te gaan. In plaats van € 30.303,58 potentiële winst schrijft deze persoon iets meer dan de helft daarvan bij op de bankrekening.

betFIRST

De combinatieweddenschap bij betFIRST as geplaatst bij Night & Day 14 Namur Gare, dichtbij het treinstation. De inzet was verspreid over meerdere markten en voetbalwedstrijden. De voorkeur ging vooral uit naar de populaire 'Beide Teams Scoren', zoals ook op de League 2 wedstrijd tussen Carlisle – Port Vale, ware het niet dat deze wedstrijd dinsdagavond pas gespeeld wordt. Als beide teams niet het net zouden weten te vinden, dan zou de gehele weddenschap als verloren worden beschouwd.

Cash-out

Bij een combinatieweddenschap of combi kan een speler met één weddenschap op meerdere wedstrijden te gelijk inzetten. In dit specifiek geval gaat het om € 40 inzet met 775,38 odds dat rendeert in een prachtige € 15.528 winst door de vroegtijdige cash out. Cash outs zijn de ideale manier om je weddenschappen bij betFIRST te winnen voor het eindresultaat bekend is. Deze optie is beschikbaar voor zowel online weddenschappen als ook die in de krantenwinkels worden geplaatst.

Hier kan je jou registreren bij betFIRST!

betfirst namen