Opvallend! Romelu Lukaku komt met zeer vreemde verklaring voor slechte vorm

Vandaag komt Manchester United in actie op speeldag 3 van de UEFA Champions League. Tegenstander is Juventus, en dus zijn alle spotlights gericht op Cristiano Ronaldo. Dat leidt misschien enigzins de aandacht af van Romelu Lukaku, al werd hij wel aan een interessante vraag onderworpen op de persconferentie.

Lukaku werd gevraagd naar het verschil tussen zijn vorm bij de Rode Duivels en Manchester United, waar hij nu al een tijd droog staat. Romelu antwoordde als volgt: "Ik weet het niet. Bij België speel ik al 10 jaar - sinds mijn zestiende. De ploegmaats kennen mij veel beter.  Hier denk ik dat het team- en combinatiewerk met de anderen nog fel kan verbeteren. Het is iets waaraan we werken. De spelers moeten mij en mijn loopbewegingen leren kennen. Wanneer die klik er is, denk ik dat we hetzelfde resultaat kunnen bereiken als bij de Belgen."

Toch een erg vreemde verklaring, aangezien Lukaku dag in dag uit traint met zijn ploegmaten in Manchester, terwijl dat bij de nationale ploeg slechts enkele keren, en tactisch beperkt, per jaar mogelijk is.