20-jarige JPL-spits lijkt HELEMAAL klaar voor grote doorbraak: hattrick tegen AZ in oefenpot

Standard haalde vorige zomer Noah Ohio naar België. De jonge Nederlander kwam over van RB Leipzig en werd met hoge verwachtingen binnengehaald. Dat bleek ook niet onterecht, want vorig seizoen toonde de spits bij momenten vlagen van zijn ontegensprekelijk talent. Ohio scoorde vijf keer en gaf ook vijf assists, in zijn 27 gespeelde wedstrijden in de Jupiler Pro League. Met een jaar ervaring in zijn rugzak, lijkt hij volgend seizoen te gaan knallen. Hij is er alvast goed aan begonnen, in de oefencampagne van Standard.

Noah Ohio AZ Standard

Woensdagmiddag stond er ook voor Standard een oefenpotje op het programma. Met AZ Alkmaar kregen ze meteen een pittige tegenstander voor de kiezen. Maar daar leken de Rouches geen probleem mee te hebben, want aan de rust stonden ze met 1-3 op voorsprong. Was getekend, Noah Ohio. De Nederlander scoorde een hattrick tegen zijn landgenoten. Standard verloor uiteindelijk wel nog met 4-3, na een pak wissels na rust.