Gheysens deelt allerlaatste sneer uit aan Nainggolan, vlak voor vertrek: "Je hebt spelers als Modric, maar..."

De berg heeft een muis gebaard in Antwerpen. De transfer van Radja Nainggolan vorig jaar deed héél wat stof opwaaien, maar uiteindelijk draaide het toch vooral uit op een sisser. El Ninja vertoefde al even in de B-kern, maar nu werd zijn contract ook ontbonden. Zo moet Nainggolan op zoek naar een nieuwe club. Op Twitter wordt er alvast zwaar aan zijn mouw getrokken. Voorzitter Paul Gheysens kwam bij Sporza nog één keer terug op de zaak Nainggolan.

Paul Gheysens Nainggolan Modric

"Hij kon hier niet meer spelen. Dat was onmogelijk in deze groep. Dat betekent niet dat we in ruzie uit elkaar gaan. We hebben alles in der minne geregeld. Je hebt spelers als Modric die op hun 36e nog fit zijn en je hebt er bij wie het op hun 30e al niet meer gaat. Daar zit Radja tussen. Ik denk dat zijn verhaal geschreven is, niettegenstaande zijn talent. Disciplinair is hij niet meer in staat om als topsporter te leven.", waren de overduidelijke woorden van de voorzitter.

Paul Gheysens Radja Nainggolan

Nainggolan nieuwe club?

Radja Nainggolan speelde in de jeugd vijf jaar bij Beerschot en werd altijd aangezien als een Kielse Rat. Tot vorig jaar. De Belgische middenvelder verbaasde vriend en vijand door bij aartsrivaal Antwerp te tekenen. Een mes in de rug voor elke Beerschot-fan. Velen willen hem dan ook nooit meer zien in een Beerschot-shirt. Tot een transfer zal het alleszins niet komen, maar toch een opvallend voorstel van deze anonieme Beerschot-fan.


Paul Gheysens Radja Nainggolan Hans Vanaken

Na zijn fratsen (onder meer vapen op de bank) werd Nainggolan even geleden voor onbepaalde tijd teruggezet naar de B-kern. Antwerp-voorzitter Paul Gheysens liet al weten dat zijn transfer een fout was en hij niet meer hetzelfde zou doen. Bij de aankondiging van zijn komst naar Antwerp haalde de voorzitter van Antwerp nochtans scherp uit richting onder meer Club Brugge: "Wie zou jij het liefst hebben, Nainggolan voor een kleine twee miljoen, of Vanaken voor drie?". Een uitspraak waar hij hoogstwaarschijnlijk spijt van zal hebben...

https://voetbalflitsen.be/nieuws/nhc47x/paul-gheysens-zet-radja-nainggolan-op-scherp-met-prikkelende-quote-na-komst-alderweireld

Dak Bosuil

Wat we zeker nog onthouden over Radja in Antwerpen: zijn filmpje nadat het dak van de Bosuil eraf was gewaaid... "Dat filmpje van het weggewaaid dak? Toen heb ik serieus onder m'n voeten gehad van mevrouw Gheysens. Ze liep hier rond op De Bosuil en ze kwam me tegen. Die heeft eens goed haar zegje gedaan. Tja, wat moet ik zeggen? Dat was een stommiteit hé. Maar ik heb dat filmpje niet gelekt.", aldus Nainggolan.

Nainggolan onthult ruzie met mevrouw Gheysens over dak Bosuil

Het betreffend filmpje kan je hier nog eens bekijken: