Belgische coach haalt zijn neus op voor Royal Antwerp: "In België enkel bij Standard"

Bij Royal Antwerp FC namen ze enkele dagen geleden afscheid van hun coach Laszlo Bölöni. Bij de Great Old zijn ze nu volop op zoek naar een nieuwe trainer. Eén van de namen die genoemd werd om het over te nemen was die van Marc Wilmots. Die zit zonder werk sinds zijn ontslag bij Iran. In een interview gaf Wilmots aan geen interesse te hebben in de vacature. "Standard is in België de club van mijn hart. Daar hebben ze mij altijd gesteund, zelfs toen ik mij in 1994 terugtrok uit de nationale ploeg. We kwamen altijd goed overeen, het is een interessante club."

1 probleem:

Er is natuurlijk 1 probleem voor Wilmots, Michiel Preud'Homme is voorlopig nog steeds de coach van Standard. Maar daar is hij zich ook van bewust: "Maar vandaag is er met Michel Preud'homme al iemand op post bij Standard. Je kunt daarom nooit zomaar zeggen dat je zin hebt ergens heen te gaan, het hangt ook van de omstandigheden af. Ook van contracten die gerespecteerd dienen te worden. Het plaatje moet passen, voor de trainer en club." Wilmots is wel op zoek naar een uitdaging: "Mijn makelaars zijn op zoek naar een werkgever. Ik heb al enkele aanbiedingen ontvangen, maar voorlopig wachten we."

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube: