'Dokter' Vanhaezebrouck feliciteerde RSCA-speler:"1 van de weinigen die niet is gaan zitten "

Neen, Brian Riemer en Hein Vanhaezebrouck zullen nooit beste vrienden worden. Dat werd zondagavond andermaal duidelijk tijdens en na de topper tussen KAA Gent en RSC Anderlecht. In de eerste helft gingen ze in de clinch langs de zijlijn en ook op de persconferentie konden ze het niet laten om elkaar een steek onder water te geven. Zo had Hein Vanhaezebrouck het ook even over de 'fitte' Jan Vertonghen.

Brian Riemer Hein Vanhaezebrouck

We kunnen wel stellen dat Hein Vanhaezebrouck zich zondagavond alweer liet opmerken tijdens en na de topper tussen Gent en Anderlecht. Zo gaf hij na de wedstrijd een opvallend interview waarin hij zeer streng was voor het defensieve spel van paars-wit. Tijdens de match ging hij in de clinch met Brian Riemer en tijdens de persconferentie was er de ene steek na de andere, langs beide kanten. Zo ging het ook even over Jan Vertonghen die alsnog op tijd fit was voor de topper.

Brian Riemer Jan Vertonghen

Riemer verklaarde dat Jan Vertonghen net op tijd fit was voor de topper tegen Gent. "Hij is een krijger. Begin deze week kon hij amper stappen door een verrekking aan zijn enkel. We hebben hem klaargestoomd. Veel spelers zouden vandaag niet het veld zijn opgestapt. Nu heeft hij ook last aan zijn andere enkel. Afwachten wat het geeft. Hij gaat zich melden bij de Rode Duivels en daar zullen ze de beslissing nemen of hij speelklaar is. Uiteindelijk kent Jan zijn lichaam beter dan wie ook. Ik ben er zeker van dat men de juiste beslissing zal nemen.”, aldus Riemer die toegaf dat Vertonghen met pijnstillers speelde.

Hein Vanhaezebrouck Jan Vertonghen

Hein Vanhaezebrouck pikte hierop in: "Ik heb Jan gefeliciteerd. Niet alleen voor zijn prestatie, maar hij was ook een van de weinige Anderlecht-spelers die niet is gaan zitten vandaag. Jan zou fit moeten zijn.”, waarop Riemer zei: “Ben je nu ook al een dokter, Hein?”. Het grappige fragment kan je hieronder trouwens bekijken: