WTF-BEELDEN: RSCA-fan kruipt door plexiglas naar AZ-vak, maar krijgt daar héél veel spijt van (VIDEO)

Aan de Europese campagne van Anderlecht kwam donderdagavond een abrupt einde. Paars-wit gaf een 2-0 voorsprong van de heenmatch volledig weg na amper veertien minuten. Vele Anderlecht-fans vonden het een zéér lichte strafschop en vonden dat de match verkocht was. Uiteindelijk ging Anderlecht eruit na een verloren strafschoppenreeks. De frustratie was dan ook groot bij de supporters. Er was zelfs een fan die door het plexiglas brak en verhaal ging halen bij de AZ-fans. Geen al te slimme actie, want hij kreeg meteen vliegles van de Nederlandse fans. Bekijk zeker de beelden!

Anderlecht-fan krijgt rake klap tijdens AZ Anderlecht

Een Anderlecht-fan brak zowaar door het plexiglas het vak met AZ-supporters binnen en begon hevig ruzie te zoeken met de Nederlandse fans. Dat werd onmiddelijk in de kiem gesmoord door een AZ-fan. Hij gaf de binnengedrongen supporter meteen een rake klap waardoor hij een flinke tuimeling naar beneden maakte. 

@voetbalflitsen.be Lekker stoer, maar het duurde niet lang 🫣 #azand#az#azalkmaar#rsca#anderlecht#footballvideo#footballvideos#fyp#foryourpage#foryoupage#football♬ Fight - Wash Of Sounds

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link