Club-fans lachen Colin Coosemans volledig uit: "Beloftenmatch met 29-jarige in doel!"

Dinsdagavond werd de topper tussen Club Brugge en Anderlecht gespeeld bij de U21. Het waren de jongens van Club NXT die met de overwinning gingen lopen. Door doelpunten van Romeo Vermant en Daniel Pérez werd het een 2-0 overwinning voor de West-Vlamingen. Bij Anderlecht stonden er vijf spelers in die al veel ervaring hebben op het hoogste niveau. Zo stond ook de inmiddels 29-jarige Colin Coosemans in het doel bij RSC Anderlecht. 

Colin Coosemans

In de basiself van RSC Anderlecht stonden vijf spelers die al redelijk veel ervaring hebben in de Jupiler Pro League. Zo speelde Francis Amuzu, Killian Sardella, Anouar Ait El Hadj, Marco Kana en Colin Coosemans. Vooral het optreden van die laatste zorgde voor heel wat commotie en gelach op twitter: "Een 30-jarig jeugdproduct van Club in doel bij 'de beste jeugdopleiding' van België." 

Club Brugge

Momenteel is Colin Coosemans dus actief bij RSC Anderlecht, maar hij werd vooral bekend door zijn periode bij Club Brugge. Hij doorliep de jeugdreeksen van blauw-zwart en maakte ook zijn debuut in de Jupiler Pro League bij de West-Vlamingen. Nadien trok Colin Coosemans naar onder andere Waasland-Beveren, KV Mechelen en KAA Gent. Hij speelde 162 wedstrijden in de Jupiler Pro League en was ook doelman in de jeugdploegen van België. 

Ook interessant