Maak kennis met Georgina Rodriguez, de knappe vrouw van Cristiano Ronaldo

Achter elke sterke man, staat een nog sterkere vrouw. Toch? Dat is wat ze altijd zeggen, en wie zijn wij om dat tegen te spreken. Vooral in de voetbalwereld is dat het geval. Want wat zouden de topsporters zijn zonder hun vriendin of vrouw? Ook zij moeten zich vaak wegcijferen zodat de man in kwestie goed kan presteren. Zelfs bij Cristiano Ronaldo is dat zo... Maak kennis met zijn vrouw, Georgina Rodriguez.

Wie is Georgina Rodriguez vrouw Cristiano Ronaldo?

Georgina is de Spaanse vrouw van wereldbekende voetballer Cristiano Ronaldo. De schone werd geboren op 27 januari 1994 en is op moment van schrijven 29 jaar. Nadat zijn eerdere relatie met Irina Shayk op de klippen liep, vond Ronaldo in 2016 opnieuw de liefde bij Georgina. Ze leerden elkaar kennen bij een meeting in een Gucci-winkel in Madrid, waar ze werkte als sales assistente. Een goed jaar later, in 2017, beviel ze al van hun eerste kindje samen: Alana Martina. In 2022 bracht ze ook nog dochter Bella Esmeralda op de wereld. Ronaldo heeft nog drie andere kinderen (Cristiano Junior, Eva Maria en Mateo) van eerdere relaties.

Georgina Rodriguez Netflix

Ondertussen is Georgina Rodriguez logischerwijze ook uitgegroeid tot een bekende dame. Met ruim 50 miljoen volgers op Instagram mag ze zichzelf een influencer noemen. Daarnaast doet ze ook modellenwerk. Velen zullen de vrouw van Ronaldo ook kennen van de bekende Netflix-documentaire I Am Georgina, waarin het leven van de vrouw achter Cristiano Ronaldo in de kijker wordt gezet. In 2023 komt het tweede seizoen normaal gezien nog uit. 

Bekijk hieronder enkele foto's van de vrouw van CR7: