Wie is Hannah Eurlings, Red Flame en aanvalster van OH Leuven uit Extra Time?

Hannah Eurlings is een 20-jarige voetbalster van OH Leuven. Maandagavond was ze al voor de tweede keer te zien in de voetbaltalkshow Extra Time. Maar wie is deze sympathieke voetbalster verder nog? Voetbalflitsen stelt haar graag even aan je voor.

Wie is Hannah Eurlings?

Hannah Eurlings werd geboren op 1 januari 2003 en wordt binnenkort dus 21 jaar oud. Ze is een aanvalster van OH Leuven in de Lotto Super League, de Belgische vrouwencompetitie. Eurlings mocht op 1 december 2020 ook haar debuut maken voor de Red Flames. Ze was toen nog geen zeventien jaar oud en mocht Tessa Wullaert vervangen tegen Zwitserland. Haar eerste goal voor de Belgische nationale ploeg scoorde ze op 24 november 2021 tegen Armenië. Ze wordt gezien als één van Belgisch grootste vrouwelijke voetbaltalenten.

Hannah Eurlings Extra Time

In september 2023 brak echter het noodlot toe. Hanna Eurlings scheurde haar kruisbanden in de interland tegen Nederland en zou maanden aan de kant staan. Momenteel is ze dan ook volop aan het revalideren. Aangezien ze momenteel niet mag voetballen, heeft ze wat meer tijd voor andere zaken. Zo was ze maandagavond 27 november 2023 te gast in de voetbaltalkshow Extra Time, waar ze een goede indruk naliet. Voor herhaling vatbaar!

Eurlings maakte haar eerste interlandgoal tegen Armenië.

Hannah Eurlings vormt een koppel met Annet Heuten, zelf ook voetbalster bij KVC Westerlo.