Club-fans trekken meteen conclusies over Cercle-defensie vs Anderlecht

De druk ligt, na de zege van Club Brugge tegen Genk, op Anderlecht. Paars-wit staat bij aanvang van de wedstrijd tegen Cercle Brugge op de tweede plek en zal geen punten mogen laten liggen. In de week wonnen de Brusselaars nog makkelijk tegen groen-zwart, dat enkele sterkhouders moest missen.

Gebeurtenissen eerste helft

Anderlecht was voor het eerst gevaarlijk wanneer Augustinsson op links over zijn directe tegenstander raakte. Via de kluts kwam de bal bij Vazquez in een buitenspelpositie op de paal besluitte. Even later is het dan toch prijs. Vazquez wordt door Sardella alleen richting doel gestuurd. Warleson zit er nog goed tussen, maar Stroeykens is gevolgd en kan de bal in een leeg doel trappen. Net voor rust kreeg Denkey nog een grote kans dankzij het wegglijden van Sardella. De Togolees trapte onbegrijpelijk over. Vazquez kwam ook nog dicht bij de 0-2.

De Club-fans hoopten op een beetje hulp van de stadsgenoot tegen Anderlecht. Het defensieve geklungen deed hen meteen denken dat er meer aan de hand was... Voetbalflitsen bundelde enkele opmerkingen:

Meer lezen over deze match? Klik hier!

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link