RSCA-fans hebben duidelijke boodschap voor Riemer na gelijkspel vs Cercle

Anderlecht speelde geen flitsend of wervelend voetbal in de eerste helft op het veld van Cercle Brugge, maar leidde wel aan rust. Na iets meer dan tien minuten zette Stroeykens paars-wit op voorsprong. In het slot van de eerste periode kregen beide ploegen nog elk één grote kans, maar beiden lieten ze die liggen.

Gebeurtenissen tweede helft

Vijf minuten in de tweede helft kreeg Cercle een vrije trap rond de zestien meter van Anderlecht. Via de muur belandt de bal voor de voeten van Jesper Daland. Die twijfelt niet en jast de bal tegen de touwen. Een kwartier voor tijd kwam Denkey zelfs dicht bij de 2-1. Coosemans lag goed in de weg en verhinderde de tegengoal. Op de daaropvolgende corner was er appel voor handspel van de Cercle-spelers. Het schot dat erop volgde werd fantastisch gepareerd door Coosemans. De RSCA-doelman hield zijn ploeg recht tijdens de groen-zwarte stormloop. Anderlecht kreeg ook nog een kans wanneer Ashimeru die andere invaller, Angulo, richting Warleson stuurde. De Braziliaanse doelman verkleinde zijn doel goed. Op de corner erna komt de doelman opnieuw goed in actie, waarna de bal door Siquet van de lijn werd gekeerd. In het slot schiet Amuzu nog de 1-2 binnen, maar hij vertrok uit een buitenspelpositie.

De RSCA-fans zagen opnieuw dat hun ploeg moeite had op verplaatsing. Het tactische plan, of het gebrek eraan, begint tegen te steken en de fans roepen om het ontslag van Brian Riemer. Ook op de wissels van de Deen kwam veel commentaar... Voetbalflitsen bundelde enkele reacties van Anderlecht-fans:

In de eerste helft trokken de Club-fans enkele opvallende conclusies...

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link