Arsenal-fans HELEMAAL gek van Trossard na CL-goal tegen Bayern: "You beauty"

Alle ogen waren dinsdagavond gericht op Real Madrid - Manchester City die in een knotsgekke wedstrijd van extreem hoog niveau 3-3 gelijk speelden. In Londen waren er echter nog twee andere ploegen aan het vechten om een plek in de Champions League halve finale. Ook daar kwam er geen winnaar uit de bus en zal de terugmatch dus beslissend zijn. Dat lag grotendeels aan een Belg: Leandro Trossard.

Trossard vs Bayern

Na iets minder dan een kwartier zette Bukayo Saka the Gunners op een 1-0 voorsprong, maar ex-Arsenal Serge Gnabry maakte al snel gelijk. Uitgerekend Kane zette Bayern een kwartier later op voorsprong vanop de stip. Hij is het scoren tegen Engelse tegenstanders duidelijk nog niet verleerd. Het leek lang af te stevenen op een Duitse overwinning, tot het duo Leandro Trossard en Gabriel Jesus tegelijk het veld betreden. Tien minuten later stonden de bordjes weer gelijk na een technisch hoogstaande actie van de Braziliaan. Hij legde de bal af en Trossard schoof kalmpjes binnen. In het slot vergat Kingsley Coman Bayern op 2-3 voorsprong te zetten, waardoor het nog helemaal open ligt voor de terugmatch in München.

Voor Trossard was het al zijn twaalde van het seizoen in alle competities voor de Noord-Londenaars, heel wat beter dan zijn ene doelpuntje vorig seizoen. Hij speelt zich steeds meer in de harten van de Arsenal-aanhang, die hem op X aanbidden:

"Trossard jij kleine schoonheid, kom op"

"Trossard redt The Gunners"

"Trossard man wat EEN SPELER"

"Trossard verandert de wedstrijd man"

"Trossard is op dit moment de speler die bij Arsenal het meest in vorm is"

"TROSSARD alleen hij maakt die af, hou van hem"

Bekijk hieronder de goal van Trossard tegen Bayern:

Hij startte nochtans op de bank...