Gepromoveerde 3e Nationaler staat laatste met amper 3/24 en 0 zeges ... straks opnieuw naar 1e Prov?

Het kan snel gaan in het amateurvoetbal, dat bewijst KV Eendracht Aalter nog maar eens.Vorig jaar nog promotie vanuit Eerste Provinciale en nu staan ze momenteel op een pijnlijke laatste plaats met amper drie punten in Derde Nationale. Aalter heeft van hun acht gespeelde wedstrijden er nog geen enkele kunnen winnen en dat is toch op zijn minst opvallend te noemen. Ze maakten amper vijf doelpunten en kregen er achttien binnen. Enkel Eppegem, de voorlaatste, doet slechter met amper vier gemaakte doelpunten.

KV Eendracht Aalter slechte start

Aalter kon dit seizoen nog geen enkele wedstrijd winnen. Ze verloren thuis van SK Roeselare-Daisel A met 1-3, en tegen Elene-Grotenberge en KVE Drongen met 1-4. Ze verloren ook op bezoek bij KSC Wielsbeke met 2-0. Ze speelden gelijk tegen KVC Jong Lede, KSV Rumbeke en KFC Eppegem. Amper vijf doelpunten in acht duels is bitter weinig, en deze cijfers zijn mede de oorzaak van de pijnlijke 3 op 24. Ze staan dan ook op de laatste plaats in Derde Nationale. Eppegem staat een plekje hoger met vier punten. Ook KFC Zwarte Leeuw in Derde Nationale B- begon zwak aan het seizoen.

KV Eendracht Aalter

KV Eendracht Aalter is een Belgische voetbalclub uit de Oost-Vlaamse gemeente Aalter. De club heeft het stamnummer 4763 en heeft rood-wit als clubkleuren. De club is opgericht in 1946 en er zouden zo'n 3500 fans in het het stadion kunnen. Aalter speelde doorheen de geschiedenis voornamelijk in Eerste Provinciale en het vroegere Vierde Klasse. Momenteel speelt Aalter in Derde Nationale, al hebben ze hun start wel compleet gemist...

Hieronder een samenvatting van de wedstrijd ASV Geel tegen KV Eendracht Aalter:

Ook interessant