Genk-fans WOEDEND op Wesli De Cremer na rood én 3-3 gelijkspel tegen Westerlo: "Geef ze vlug wat opslag."

Zondagmiddag nam KRC Genk het op tegen hekkensluiter Westerlo. De Limburgers, die toch al wat punten lieten liggen de afgelopen weken, zijn dus op zoek naar de overwinning. De wedstrijd begon zeer goed voor Genk met een doelpunt van Munoz in minuut tien. Amper negen minuten later kon Stassin de bordjes gelijk hangen. De eerste helft eindigde spectaculair met een rode kaart voor Bonsu Baah en een doelpunt van Joris Kayembe. Zelfs met tien spelers kon Genk hun voorsprong vergroten door een goal van Joseph Paintsil. Stassin kon amper tien minuten later dan weer zijn tweede van de middag maken, 3-2 dus. Tuur Rommens kon dan in de 88ste minuut de 3-3 eindscore op het bord zetten. Alweer zuur puntenverlies voor Genk.