Genk-fans hebben duidelijke boodschap voor Wouter Vrancken na 3-2 nederlaag vs Royal Antwerp

Genk verloor zaterdagavond met 3-2 van Antwerp. Na tien minuten stonden de Limburgers al 2-0 achter. Janssen was voor het eerst in lange tijd weer eens trefzeker en Balikwisha scoorde de tweede. Even later stond het zelfs 3-0. Balikwisha wist op assist van Alderweireld zijn tweede van de avond te maken. Vlak voor rust pakte Zeqiri het cadeautje van Antwerp-verdediger Bataille gretig uit. Het was wachten tot minuut 99 voor de laatste goal van de wedstrijd. Een Genkse vrije trap belandde via de lat voor Muñoz, die de bal in een leeg doel werkte. Antwerp houdt de drie punten thuis en Genk verliest voor het eerst dit seizoen op verplaatsing.