Nainggolan plots in middelpunt van de aandacht na vreemde reactie op Insta-post van Antwerp

Radja Nainggolan zit momenteel zonder club nadat zijn contract bij Royal Antwerp FC in onderling overleg werd ontbonden. De 34-jarige middenvelder blijft zijn ex-ploeg echter volgen ondanks de vele incidenten. Zo reageerde hij donderdag op een vacature van The Great Old omtrent nieuwe chauffeurs voor de RAFC Academy. En dat we zijn reactie opvallend kunnen noemen, is nog maar een understatement. Eerder stond Nainggolan al in het flopelftal van 2022.

Nainggolan Instagram-post

Op Instagram plaatste Antwerp volgend bericht: "De RAFC Academy is op zoek naar sympathiserende chauffeurs om onze jonge Reds op traiingsdagen thuis op te halen en na de oefensessies opnieuw veilig af te zetten", waarop Nainggolan reageerde: "Ik". De ex-Rode Duivel bedoelt dit uiteraard natuurlijk om te lachen, maar op sociale media vinden veel mensen dit echt niet kunnen.

Rijden onder vloed

Nainggolan reageert natuurlijk niet zomaar op dit bericht. Alles begon vlak na zijn transfer in de zomer van 2021. Volgens de politie reed Nainggolan op de Antwerpse Scheldekaaien toen aan een - gecorrigeerde - snelheid van 106 km/u. Bovendien vertoonde hij tekenen van licht alcoholgebruik. De politierechtbank legde hem een rijverbod van zeven maanden op, waarvan vier maanden effectief. Bovendien kreeg de Antwerp-middenvelder een boete van €3.200. Aanvankelijk had de procureur een jaar rijverbod gevorderd, maar aangezien niet kan bewezen worden dat zo'n hoge snelheden werden gehaald, kreeg Nainggolan een iets lagere straf. Het blijven natuurlijk zware feiten, zeker omdat de middenvelder niet aan zijn proefstuk toe was.

radja nainggolan rijden onder invloed

Glaasje te veel

Eerder was Radja Nainggolan te gast in Extra Time en had hij het kort over dit voorval. "Ik zat er maar een klein beetje over. 0,53 promille, als je het wil weten. Wie drinkt er niet eens een glaasje te veel? Het zijn toch niet allemaal heilige mensen hier in België? Ik had ook iets te snel gereden, maar zeker niet 120 km/u zoals werd geschreven.", klonk het.

radja nainggolan dronken

In Extra Time had Radja Nainggolan het verder ook nog over zijn aparte levensstijl. Maar uiteindelijk trekt hij er zich niet te veel van aan. "Ik sta hier inderdaad in de schijnwerpers, maar dat stond ik daarvoor ook al. Ze praten graag over mij. Ze moeten hun gazetten vol krijgen, hé. Maar zelf lees ik het toch nooit. Ik geef toe dat ik nooit voor 1 uur in mijn bed lig, ook niet op de avond voor een match. Maar ik heb maar 4-5 uur slaap nodig, dan voel ik me al oké.", klinkt het. Nainggolan had het ook even over zijn rookgedrag: "Wij zijn geen trainers. Een sigaretje roken, ik zie daar niks slecht in. Dat kan stress voorkomen. Dat relaxt mij. Ik heb mij daarvoor nooit schuil gehouden".

radja nainggolan slapen