Het beste elftal van de reguliere competitie in de JPL: 3 spelers van Genk, 2 van Union en Antwerp!

Nu de reguliere competitie erop zit, vonden we het bij Voetbalflitsen de tijd om een elftal met de beste spelers van tijdens de reguliere competitie te maken. Niet makkelijk, want over het gehele seizoen waren heel wat spelers uit de Jupiler Pro League die zich lieten opmerken.Toch hebben we onderstaand elftal kunnen samenstellen, een fenomenale ploeg die ongetwijfeld kampioen zou spelen in de Belgische competitie. Het team zou natuurlijk nog uitgebreider kunnen, maar Voetbalflitsen koos voor het volgende team.

Team van de reguliere competitie in de JPL

Vrijdagavond trappen de Buffalo's al Play-off 2 op gang in de Ghelamco Arena tegen Westerlo. Ongetwijfeld één van de beste spelers dit seizoen: Hugo Cuypers. De spits scoorde maar liefst twintig doelpunten in de reguliere competitie van onze pintjesliga. Misschien wel de revelatie van het seizoen: Ayase Ueda. Hij scoorde achttien keer voor de Vereniging en daarmee had hij een groot aandeel bij het behalen van de Europe 'Play-offs. Ons elftal is goed gestoffeerd met spelers uit Limburg. Met Joseph Paintsil, Mike Trésor en Bryan Heynen hebben we drie Genkies die het absoluut verdienen om in dit elftal thuis te horen. Ook een bijzondere vermelding voor Westerlo-speler Maxim De Cuyper, die een fantastisch seizoen speelt voor de Kemphanen. Graag geven we je alle spelers mee die thuishoren in het beste elftal van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League.

Jean Butez, Bart Nieuwkoop, Toby Alderweireld, Tsuyoshi Watanabe, Maxim De Cuypers, Teddy Teuma, Bryan Heynen, Joseph Paintsil, Mike Trésor, Ayase Ueda en Hugo Cuypers. Spelers die nét buiten de basiself vielen waren: Gianni Bruno, Noa Lang, Arthur Vermeeren, Bart Verbruggen, Bjorn Meijer, Adem Zorgane, Vincent Janssen, Ken Nkuba, Victor Boniface, Abdelkahar Kadri en Jon Dagur Thorsteinsson. 

Team van de reguliere competitie in de JPL

Met Mike Trésor heeft KRC Genk een echt goudhaantje in huis. Bekijk hieronder waarom hij absoluut thuishoort in dit elftal: