Wie pikt hem op? Transfervrije Januzaj toont zijn HEERLIJKE voetbalskills op het strand (VIDEO)

De laatste vijf seizoenen speelde Adnan Januzaj bij het Spaanse Real Sociedad, maar aan dat huwelijk is een einde gekomen. Na 167 wedstrijden als speler van Real Sociedad, moet de flankaanvaller nu op zoek gaan naar een nieuwe club. Begin juli liep zijn contract af. Met het oog op het WK in Qatar is het maar beter dat de Rode Duivel met vijftien caps een nieuwe club vindt, want zijn selectie is nog niet helemaal zeker.

Skills Adan Januzaj

Ondertussen is Adnan Januzaj 27 jaar en werd er enorm veel van hem verwacht toen hij doorbrak bij Manchester United. De meningen zijn wat verdeeld wanneer er gevraagd wordt of hij zijn potentieel heeft waargemaakt. Zijn hoogtepunt met de Rode Duivels beleefde hij op het WK in Rusland, toen hij daar het winnende doelpunt maakte tegen Engeland. Nu zit hij zonder club, maar hij bewijst op zijn Instagram dat hij nog steeds zeer veel balgevoel heeft! 

Januzaj op het strand

@voetbalflitsen.be Januzaj heeft nog steeds veel balgevoel 😍⚽️ #Januzaj#skills#voetbal#rodeduivel#fy#foryou#foryoupage#football#soccer#vf#voetbalflitsen♬ On Top Of The World - Imagine Dragons