Kent u hem nog? Geflopte Club Brugge-speler kent een ongelofelijk seizoen: 25 goals in 25 matchen

Het is al even geleden maar in 2012 stelde Club Brugge de Macedonische flankspeler Ivan Trickovski voor. Hij maakte nooit de verwachtingen waar in Jan Breydel. In 23 wedstrijden maakte hij slechts 2 goals. Na een jaar werd hij verhuurd aan Waasland-Beveren waar hij beter speelde. Op de Freethiel speelde hij 35 wedstrijden en zorgde voor 6 doelpunten en 5 assists. In 2014 verliet hij anoniem de Belgische competitie voor Dubai. We nemen eens zijn volledige carrière onder de loep.

Het begin

Trickovski begon zijn loopbaan bij het Macedonische Vardar Skopje. Dan ging het via Rabotnicki Skopje naar het Servische Rode Ster Belgrado. Zijn status van jobhopper werd nog wat kracht bij gezet met zijn 4de ploeg in 4 jaar, deze keer Cypriotische Enosis Neon Paralimniou op huurbasis weliswaar. Daar deed hij het goed en versierde een transfer naar APOEL Nicosia. Daar speelde hij 2 jaar voor de transfer naar Brugge volgde.

België

Na een periode van 2 jaar in België vertrok de Macedoniër transfervrij naar Al-Nasr in Dubai. Een jaar later ging hij 'gratis' naar het Poolse Legia Warschau. Maar half jaar later veranderde hij opnieuw van ploeg. Hij keerde terug zijn succesland Cyprus waar hij een contract tekende bij AEK Larnaca. De Cypriotische lucht doet hem blijkbaar goed want hij kent de beste jaren uit zijn carrière. Hij speelde al 143 wedstrijden voor Larnaca waarin hij maar liefst 87 goals maakte en 18 assists gaf. Ondertussen werd hij kapitein van zijn ploeg ook. 

Zijn statistieken in '19/'20:

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube:

Ook interessant