Kent u hem nog? Ex-KV Kortrijk-verdediger lijkt op weg om ploegmaat te worden van R. Lukaku

Youcef Atal, een naam die vooral een belletje doet rinkelen bij de KV Kortrijk-fans.De flankverdediger speelde 1 jaar op huurbasis in het Guldensporenstadion. De 24-jarige Algerijn speelt momenteel in de Franse badstad Nice. Nu wordt hij in verband gebracht met Inter Milaan, de ploeg van Romelu Lukaku. De Italiaanse topclub zou een bod gedaan hebben van 20 miljoen euro maar die werd afgewezen. Maar waar begon het allemaal voor Youcef Atal? 

Algerije

Atal begon zijn carrière in zijn thuisland. In de jeugd speelde hij voor veel verschillende ploegen: CR Belouizdad, JS Kabylie, USM Alger, Paradou AC. Bij die laatst genoemde maakte hij zijn debuut. In 2017 werd hij verhuurd aan de Kerels. Hij speelde 10 wedstrijden voor KVK maar wist ze wel te overtuigen want Kortrijk kocht hem voor een half miljoen euro. Nog geen 2 weken later klopte OGC Nice aan met een bod van 3 miljoen euro en Atal vertrok naar Frankrijk. Met zijn goede prestaties in de Ligue 1 en de Europa League wekte hij veel buitenlandse interesse en een vertrek lijkt onafwenbaar.

Volg ons op Instagram: 

Volg ons op TikTok: 

@voetbalflitsenbe

Hahaha, deze klassieker blijft goed! Je 2de en 4de @ zijn de man met de badmuts 😅 ##fail##funny##beach##football##foryou##foryoupage

♬ Prank master - Tik Tok

!NIEUW! Volg ons nu ook op YouTube: