Throwback: Lukaku scoort als invaller zuivere hattrick voor West Brom in 5-5 vs Man. United (VIDEO)

Exact tien jaar geleden speelde Romelu Lukaku voor de Engelse traditieclub West Bromich Albion. In 38 duels scoorde hij toch zeventien rozen voor de inmiddels Engelse Tweedeklasser. Een match die ons altijd is bijgebleven was deze tegen het grote Manchester United. Een spektakelstuk en tevens de laatste wedstrijd van het tijdperk Sir Alex Ferguson bij Manchester United. Onze Rode Duivel, toen twintig jaar jong, scoorde toen als invaller een zuivere hattrick waardoor het 5-5 werd. Beleef deze onvergetelijke match van exact tien jaar terug nog even mee.

Romelu Lukaku hattrick vs Manchester United

De bezoekers uit Manchester kwam al snel 0-3 voor op het veld van West Brom. Net voor de rust kon Morrison milderen tot 1-3. Tijd voor Romelu Lukaku moeten ze toen gedacht hebben op The Hawthorns (thuishaven West Brom). Na amper vijf minuten spelen in de tweede helft scoorde onze landgenoot al de 2-3. Van Persie en Chicharito zorgden al snel terug voor een ruime voorsprong. The Red Devils leken op weg naar een overwinning in de laatste wedstrijd van succescoach Sir Alex Ferguson, maar dat was buiten Lukaku gerekend. Hij scoorde in het slot nog twee doelpunten waardoor de match op een 5-5 thriller eindigde. Een zuivere hattrick van de beresterke spits. Bekijk zeker nog eens de beelden!