Denis Odoi ziet veel kwaliteit: "Deze 4 Club Brugge-spelers zouden meekunnen in de Premier League"

Denis Odoi kwam deze winter aan bij Club Brugge en zag al direct veel kwaliteit in de selectie. In een interview met Het Nieuwsblad beantwoordde de polyvalente speler van Club Brugge maar liefst 30 vragen over zijn ervaringen in Brugge. Wij hebben de interessantste vragen en antwoorden voor jou eruit gehaald. 

Denis Odoi

Op de vraag of Club Brugge tegen degradatie zou moeten vechten in de Premier League antwoordde Odoi: “Mogelijk wel. Het is toch een heel ander ­niveau. Ik herinner me dat ­Philippe Clement eens zei dat hij de prestaties van Hans Vanaken hoger inschatte dan die van Leandro Trossard, die maar bij Brighton speelde. Dat klonk minachtend, terwijl het moeilijk te vergelijken is. ­Leandro speelt elke twee weken tegen topploegen in de wereld en hij doet dat heel goed.”

clement trossard

Simon Mignolet

Op de vraag met welke ploegmaat hij ernstigste gesprekken kan voeren antwoordde hij: “Met Simon Mignolet. We huren nog een huis en ik ben aan het kijken om iets te kopen. Je komt dan van Londen, denkende dat het hier goedkoper is. Knokke is goedkoper, maar niet veel. Met Simon praat ik dus nu over leningen.”

odoi mignolet

Hans Vanaken in de Premier League

Op de vraag welke speler van Club er zo mee kan in de Premier League antwoordde Odoi: “Hans. Noa Lang zal ook wel de kwaliteiten hebben. Charles De Ketelaere en Stanley Nsoki ook. Maar ik wil over niemand denigrerend klinken. Ik vind Mats Rits ook heel goed.”

hans vanaken premier league