Club, RSCA & Antwerp volgen JPL-revelatie op de voet ... ook 3 buitenlandse clubs geïnteresseerd

Dit seizoen zagen we bij OH Leuven één speler helemaal doorbreken. Die speler is de negentienjarige verdedigende middenvelder Mandela Keita. De geboren en getogen Leuvenaar speelde vorige seizoen al één wedstrijd in de Jupiler Pro League, maar ontbolsterde pas echt dit seizoen. Verschillende clubs uit 1A hadden Keita al langer op hun radar, en nu komen daar ook enkele buitenlandse clubs bij. 

Mandela Keita

Vorig seizoen mocht Keita al één keer proeven van voetbal op het hoogste niveau, en dit seizoen werd hij op negentienjarige leeftijd al een vaste waarde in de ploeg van Marc Brys. Hij speelde in totaal 28 wedstrijden en toonde daarin zijn lef en maturiteit. 

Transfer

Volgens David Van den Broeck van Het Nieuwsblad wil OH Leuven het contract van Mandela Keita openbreken, maar er liggen ook kapers op de kust. Zo zou er interesse zijn van Club Brugge, Antwerp en Anderlecht. Ook zou hij van nabij gevolgd worden door Nice, Sheffield United en Torino. Benieuwd wat de toekomst brengt voor deze Belgische jeugdinternational. 

Mandela Keita transfer

Ook interessant