Gert Verheyen streng voor 2 Club-spelers in Extra Time: "Alsof het hen niet zo veel kan schelen"

Maandagavond was er een nieuwe aflevering van Extra Time. Uiteraard ging het voornamelijk over de topper tussen Union en Club Brugge en de crisis waar blauw-zwart in verkeert. De positie van Ronny Deila werd besproken, terwijl er ook het een en ander werd gezegd over de mentaliteit van de spelers. Zo werd al meermaals gezegd dat Club enkele 'klootzakjes' mist op het veld. Zo oordeelt ook Gert Verheyen in Extra Time.

Skov Olsen Nusa Gert Verheyen

Dat Andreas Skov Olsen en Antonio Nusa uitstekend kunnen voetballen, is natuurlijk geen geheim. Denk maar aan de match tegen Beerschot, waar de Deen met twee goals en twee assists in één helft tot man van de wedstrijd werd verkozen. Het ontbreekt hen echter af en toe aan de juiste mentaliteit, namelijk de drive om tot het uiterste te gaan en de echte 'No Sweat, No Glory' te tonen. Dat vindt ook Gert Verheyen, die denkt dat het Skov Olsen en Nusa af en toe wel niet lijkt te schelen als het minder gaat. Zo klonk het bij de analist in Extra Time.

Gert Verheyen Extra Time

"Kijk naar mannen als Skov Olsen, die kunnen zo goed voetballen, maar moeten toch meer laten zien wanneer het moeilijk gaat in zo'n wedstrijd. En ik heb dat gevoel ook bij Nusa: het lijkt alsof het hen op dat moment niet zo veel kan schelen. Ik zeg niet dat het effectief zo is, maar het is wel een uitstraling door de lichaamstaal die ze tonen", aldus Gert Verheyen, die dus enkel zijn mening deelt. "Als er nu één iets is waar Club-supporters allergisch voor zijn, is het die gelaten houding. Want eigenlijk is het niet zo moeilijk om te laten zien dat je écht wel moeite wil doen. Hoeveel van die échte over-mijn-lijk-types heeft Club Brugge nog rondlopen? Niet veel, hé. De profielen van je spelers zijn ook gewoon zeer belangrijk", besluit de ex-Rode Duivel.

skov olsen nusa gert verheyen extra time club brugge

Dat Skov Olsen heerlijk kan voetballen, bewees hij nog tegen Beerschot: